Cursus Copywriter

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Copywriter. Ben jij opzoek naar een cursus Copywriter? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 9 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - NHA - NHBO

Thuisstudie Cursus: Copywriter

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Copywriter. Ben jij opzoek naar een cursus Copywriter? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Sta je te springen om een authentieke twist bedenken bij een saaie tekst die niemand wil lezen? Breid je talent verder uit met deze praktische thuisstudie Copywriter en maak van je creatieve teksten een onweerstaanbare verkoopboodschap!

Hoe zorg je voor een continue stroom aan goede ideeën? Je gaat tijdens creatief brainstormen op speelse wijze topideeën spuwen

Houd je van schrijven, ben je commercieel ingesteld en wil je graag aan de slag in een vrij en creatief beroep? Dan is de cursus copywriter beslist iets voor jou. Je leert alles over dit veelzijdige vak, dat bij uitstek geschikt is om als freelancer uit te voeren. Met een computer, internetverbinding, een flinke dosis creativiteit en de kennis uit deze cursus kun je meteen aan de slag.
Aan de slag als (freelance) tekstschrijver? Volg de cursus Copywriter Schrijven is schrappen, kill your darlings. In de cursus Copywriter leer je krachtig en helder schrijven. Ook leer je hoe je opdrachtgevers vindt en hoe je als freelance tekstschrijver rondkomt. Geniet je van een snedige of spitsvondige tekst? En denk je weleens bij het lezen van een reclametekst?dat kan ik beter?? Ongetwijfeld ben je een groot liefhebber van tekst en taal. Maar met alleen liefhebben kom je er niet. Copywriting is acteren met woorden. Breng tekst tot leven. Zet je interesse om in daden en word copywriter, de beste stap die je kunt zetten in je (nieuwe) loopbaan als professioneel schrijver. Schrijven en schaven Veelgehoorde vraag: wat doet een copywriter eigenlijk? Schrijven, herschrijven en aan teksten schaven. Je hebt plezier in de juiste woorden vinden. Ook bedenk je creatieve invalshoeken voor teksten die sterk leunen op (soms) minder interessante inhoud. In de rol van copywriter schrijf je onder meer: mailings ( D M en e D M); persberichten; advertenties; copy voor websites; social media; nieuwsbrieven; brochures. Goedlopende teksten Van webtekst tot short copy voor een advertentie: in de cursus Copywriting leer je abstracte ideeën van klanten vertalen naar concrete, resultaatgerichte teksten die beklijven. Je vangt een product, dienst of bedrijf zo in woorden dat de positieve eigenschappen eruit springen en aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten. Praktijkgerichte oefeningen Schrijven is een kwestie van doen, doen en nog eens doen. De cursus Copywriter bevat dan ook een casus, waarin je de behandelde stof direct toepast. De docent is een ervaren tekstschrijver met uitgebreide vakkennis en geeft uitgebreid feedback op de teksten die je inlevert. Freelance copywriter Sommige copywriters vinden een baan bij een groot reclame- of mediabureau, de meesten werken als freelancer. Na de cursus weet je hoe je opdrachtgevers vindt en hoe je diensten succesvol verkoopt. Zet de eerste stap richting succesvol tekstschrijver en volg de cursus Copywriter. Nu bij inschrijving: GRATI S fullcolour handboek''in tien stappen naar je eigen bedrijf'' Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.
Wat is het geheim van een pakkende slogan? Waarom laat je je overtuigen door een advertorial in een tijdschrift? En wat maakt content op een site zo goed dat je wilt blijven lezen? Bij al deze teksten is een copywriter aan de slag geweest, die zijn tekst precies heeft afgestemd op de doelgroep, de doelstelling én het medium. De cursus Allround copywriter bereidt je perfect voor op deze uitdagende en creatieve functie. Je leert effectieve (reclame)teksten schrijven voor online én offline media. Je verbetert je schrijfvaardigheden, leert creatieve concepten ontwikkelen en uitwerken, conversiegericht schrijven én je teksten zo opzetten dat ze hoog scoren in Google. Bovendien leer je meteen veel over het werken op een reclamebureau of –afdeling. Schrijven leer je het beste door het veel te doen. Daarom pas je het geleerde meteen toe in een groot aantal uitdagende en creatieve opdrachten. Zo bouw je meteen een portfolio op.

De Thuisstudie Allround copywriter vergelijken:

Laagste Prijs

Copywriter
Copywriter
Duur: maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 369,00
Geen termijnbetaling
Copywriter
Copywriter
Duur: 9 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 399,00
Of 9 x termijnbedrag
Copywriter
Copywriter
Duur: 9 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 449
Of termijn x € 41,5
Allround copywriter
Allround copywriter
Duur: 10 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 590,00
Of 10 x € 59,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top