Cursus Journalistiek

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Journalistiek. Ben jij opzoek naar een cursus Journalistiek? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 11 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - NHA

Thuisstudie Cursus: Journalistiek

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Journalistiek. Ben jij opzoek naar een cursus Journalistiek? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Je bent nieuwsgierig, je weet veel en je wilt dit graag met anderen delen. Je denkt erover om als (freelance) journalist aan de slag te gaan. Dan is de cursus Journalistiek echt iets voor jou. Deze cursus biedt niet alleen mogelijkheden om als journalist of redacteur aan de slag te gaan. Ook het schrijven voor online media en van radio- en televisieproducties komen aan de orde.

Heb je interesse om als journalist aan de slag te gaan? Hou je er van om boeiende teksten te schrijven en mensen te interviewen? Wil je leren hoe je een pakkende tekst schrijft die door iedereen wordt gelezen? Wil je aan de slag op regionale of internationale redacties als freelance journalist? Dan is de cursus journalistiek helemaal iets voor jou!

Het beroep van journalist is afwisselend, inspirerend en uitdagend

Zit je graag bovenop het nieuws? Kies de cursus Journalistiek Droom je van een baan als journalist? Of werk je als verslaggever of redacteur en wil je kennis bijspijkeren? De praktijkgerichte cursus Journalistiek legt de perfecte basis voor een uitdagende journalistieke carrière. Wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe? Dat zijn de magische vragen waar journalisten mee werken. Nieuws is altijd en overal om ons heen. Via kranten, bladen, internet, radio en tv laten journalisten ons weten wat er in de wereld speelt. Van lokale autobrandjes tot internationale conflicten en van sappig nieuws uit de filmwereld tot serieuze economische ontwikkelingen. Complete cursus Elke dag bovenop het nieuws zitten? Regionaal, nationaal of internationaal? Dan is de cursus Journalistiek je op het lijf geschreven. Je leert de vaardigheden voor een uitdagend, dynamisch en inspirerend beroep. Beginnend of ervaren De cursus Journalistiek is afgestemd op de meest recente ontwikkelingen in het journalistieke vakgebied. De lesstof is geschikt voor beginnende journalisten, maar ook voor mensen die al langer actief zijn en werken voor een nieuwsmedium, bijvoorbeeld een dagblad, regionale omroep of huis-aan-huisblad. Van nieuwsberichten schrijven tot reportages en werken bij een krant, magazine of website: een journalist is van alle markten thuis en kan zo objectief mogelijk verslag doen van gebeurtenissen en ontwikkelingen. Alle journalistieke vaardigheden Dankzij de praktijkgerichte aanpak krijg je met de cursus snel journalistieke vaardigheden onder de knie. Je vergaart bovendien een flinke dosis kennis. Na afloop van de cursus Journalistiek heb je voldoende bagage om je weg te vinden in het brede journalistieke werkveld.
Wil je (freelance) journalist worden, dan zet je met deze volledig vernieuwde opleiding Journalistiek de eerste stap. Je maakt kennis met alle facetten van de journalistiek. Van het vergaren en beoordelen van informatie tot de (schrijf)vaardigheden die je als journalist nodig hebt en de (geschreven en ongeschreven) regels voor een goed journalistiek verhaal. Ook leer je over verschillende media, zoals kranten, televisie, social media en blogs. Bovendien is er aandacht voor de betrouwbaarheid van nieuws. De opleiding Journalistiek is ontwikkeld door ervaren professionele journalisten. De opleiding sluit dan ook naadloos aan op de praktijk van het journalistieke vak. Je doet theoretische kennis op, maar gaat ook zelf aan de slag. In tal van uitdagende opdrachten ga je zelf op onderzoek uit en leer je de actualiteit analyseren. Op grond daarvan ga je zelf artikelen schrijven. Je wordt hierbij begeleid door docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) als journalist.

De Thuisstudie HBO Bachelor Journalistiek vergelijken:

Laagste Prijs

Journalistiek
Journalistiek
Duur: 9 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 269,00
Of 9 x termijnbedrag
Journalistiek
Journalistiek
Duur: maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 299,00
Geen termijnbetaling
Journalistiek
Journalistiek
Duur: 12 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 299
Of termijn x € 27,5
Journalistiek (klassikaal virtual classrooms)
Journalistiek (klassikaal virtual classrooms)
Duur: 8 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 1272,00
Of 8 x € 159,00
HBO Bachelor Journalistiek
HBO Bachelor Journalistiek
Duur: 6 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 8604
Of maandelijks € 239,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top