Cursus Nederlandse Gebarentaal

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Nederlandse Gebarentaal. Ben jij opzoek naar een cursus Nederlandse Gebarentaal? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI - NHA

Thuisstudie Cursus: Nederlandse Gebarentaal

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Nederlandse Gebarentaal. Ben jij opzoek naar een cursus Nederlandse Gebarentaal? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Leren communiceren met dove en slechthorende mensen? Volg de cursus Gebarentaal Hoe zeg je?de kat krabt de krullen van de trap? in gebarentaal? Heb je beroepshalve te maken met doven of slechthorenden? Of heb je misschien een familielid, vriend of collega die met gebarentaal communiceert? Dan is het fijn wanneer je gebarentaal beheerst. Leer gebarentaal dus nu met de cursus Gebarentaal van NH A. Communicatie is in ons leven ontzettend belangrijk. Ook voor mensen die doof of slechthorend zijn. Zij communiceren niet met woorden, maar met gebaren. Toegegeven, gebarentaal lijkt misschien ingewikkeld, maar de Nederlandse gebarentaal leren is makkelijker dan je denkt. Duizenden gebaren In Nederland is de Nederlandse Gebarentaal ( NG T) gestandaardiseerd. Dat wil zeggen dat voor elk begrip een gebaar is vastgelegd. In de cursus Gebarentaal leer je ongeveer 2000 gebaren en 300 volledige zinnen. Bij de cursus ontvang je ook instructiefilms. Handig tijdens de cursus, maar ook een praktisch naslagwerk. Je leert de gebaren voor tal van thema?s, zoals begroetingen, het weer, familie, eten en drinken, verkeer, boodschappen doen, op school en nog heel veel meer. Naast de gebaren leer je ook over de dovencultuur, grammatica en doofblindheid. Beroepsmatig De cursus Nederlandse Gebarentaal is een aanrader voor iedereen die meer van deze taal te weten wil komen. Bijvoorbeeld omdat je in je werk doven en slechthorende tegenkomt als docent, verpleegkundige of maatschappelijk werker. Of omdat je dove of slechthorende familieleden, vrienden, kennissen of collega?s hebt. Het is echt fantastisch om met hen in hun eigen taal te kunnen communiceren. Na de cursus kun je in de Nederlandse gebarentaal een gesprek voeren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een bijzondere ervaring en een vaardigheid waar je met anderen veel plezier aan beleeft. Volg de cursus Gebarentaal en leer met gebaren communiceren met doven en slechthorenden alsof je niets ander gewend was. Deze cursus bevat ook 32 instructiefilms. Tijdens de cursus zie je al afbeeldingen van veel gebaren. Op deze instructiefilms kun je alle gebaren zien, uitgevoerd door een docent. Ook altijd handig als naslagwerk. Dit maakt deze cursus Gebarentaal extra compleet en werkelijk uniek! Een voorbeeld van een instructiefilm is hieronder te zien.
Steeds meer horende mensen leren de Nederlandse Gebarentaal om beter met dove mensen te kunnen communiceren. Met de cursus Nederlandse Gebarentaal leer je de moedertaal van de meeste dove mensen in Nederland. Bij de opleiding – ontwikkeld in samenwerking met de Stichting Nederlands Gebarencentrum – horen extra veel contacturen met begeleiding van deskundige (dove) docenten.  Het beheersen van de Nederlandse Gebarentaal (NGT) heeft toegevoegde waarde binnen diverse beroepen en werkvelden. Denk aan scholen, de zorgsector en diverse bedrijfssectoren. Gebarentaal is natuurlijk overal waar communicatie plaatsvindt en waar dove of slechthorende mensen zijn, zeer relevant. Na afloop kun je (beter) communiceren met andere gebarentaalgebruikers.

De Thuisstudie Nederlandse Gebarentaal (klassikaal virtual classrooms) vergelijken:

Laagste Prijs

Nederlandse Gebarentaal
Nederlandse Gebarentaal
Duur: 8 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 499
Of termijn x € 67,5
Nederlandse Gebarentaal (klassikaal virtual classrooms)
Nederlandse Gebarentaal (klassikaal virtual classrooms)
Duur: 4 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 756,00
Of 4 x € 189,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top