Cursus NLP

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus NLP. Ben jij opzoek naar een cursus NLP? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6,5 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA - NHBO - NTI

Thuisstudie Cursus: NLP

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus NLP. Ben jij opzoek naar een cursus NLP? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer succes, rust en invloed? Leer'de taal van het brein'in de NL P cursus Hoe combineren mensen een succesvolle carrière met een sprankelend privéleven dat volledig in balans is? Goede vraag. Het antwoord krijg je tijdens de cursus NL P niet kant en klaar voorgeschoteld. Nee, voor het antwoord ga je zelf aan de slag met de theoretischeén praktische kant van neurolinguïstisch programmeren ( NL P). De redenen om een NL P opleiding te volgen zijn talrijk. Enkele belangrijke uitgangspunten zijn: voel je vrijer in het dagelijks leven, kom tot rust, communiceer effectiever en leer het gedrag van anderen begrijpen zodat je daar beter op in kunt spelen. Wees gerust, je hoeft niet in een zaaltje te zitten en daar allerlei enge gedragsexperimenten en rollenspellen met anderen uit te voeren. Integendeel, deze NL P opleiding is volledig ontwikkeld om in alle rustén in je eigen tempo de finesses van NL P onder de knie te krijgen. Waarom NL P? Van leiding geven, producten en diensten verkopen, hulpverlening tot werken aan persoonlijke groei: NL P is de sleutel om bewust beter te communiceren en op een positieve manier contact te krijgen met anderen. Je leert hoe je omgaat met emoties en wat de effecten zijn van jouw gedrag op het gedrag van anderen. En andersom. Tijd voor een NL P cursus NL P helpt je direct op weg naar een vergroot zelfbewustzijn. Tijdens de NL P opleiding leer je hoe je met taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar valt best wel mee. Denk bijvoorbeeld niet aan het bed waarin je vanochtend wakker werd. Waar denk je aan? Juist. Begin bij jezelf en help anderen Soms reageren mensen een beetje argwanend op anderen die zich verdiept hebben in NL P. De reden? Er is een hardnekkig vooroordeel dat NL P'ers zeer vaardig zijn in het beïnvloeden van anderen. Alsof NL P-experts in staat zijn om mensen te manipuleren door gedachten te sturen? Nee, na de cursus NL P weet je wel beter. Je begint bij jezelf. Maak een betere versie van jezelf en pluk daar de vruchten van. Indirect heb je daarmee ook invloed op anderen. Dat is een positief aspect. Beroepsmatig en privé Tijdens de training NL P leer je thuis de nuances van het neurolinguïstisch programmeren. De opgedane inzichten pas je vervolgens toe op je werk of in je privéleven, bijvoorbeeld om relaties te verbeteren. Persoonlijke groei start met jezelf, maar je hebt ook anderen nodig. Het principe van NL P is dat je de kwaliteiten van experts in een vakgebied bestudeert en de inzichten en daaruit voortkomende vaardigheden in kaart brengt. Vervolgens kun je leren hoe je de kwaliteiten zelf toepast. Waarom NL P bij NH A? In slechts vijf maanden leer je hoe NL P werkt en hoef je de lessen niet klassikaal te volgen. De beproefde leermethode van NH A biedt je de mogelijkheid om de NL P cursus geheel zelfstandig af te ronden en aansluitend de theorie te testen in een examen. Zo krijg je het beste van twee werelden.

Veel dingen doe je zonder erbij na te denken, omdat je het gewend bent


De Thuisstudie NLP vergelijken:

Laagste Prijs

NLP
NLP
Duur: 8 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 237,00
Of maandelijks € 29,63
NLP
NLP
Duur: 5 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 249
Of termijn x € 55
NLP
NLP
Duur: maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 389,00
Geen termijnbetaling

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top