Cursus Public Relations en Voorlichting

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Public Relations en Voorlichting. Ben jij opzoek naar een cursus Public Relations en Voorlichting? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA

Thuisstudie Cursus: Public Relations en Voorlichting

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Public Relations en Voorlichting. Ben jij opzoek naar een cursus Public Relations en Voorlichting? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Succesvolle P R? Volg de Public Relations opleiding van NHA Hoe neemt de buitenwereld je bedrijf of stichting waar? Hoe zorg je voor een positief imago? Hoe straal je uit wat je uit wilt stralen? Van persbericht tot voorlichtingscampagne: met de Public Relations ( P R) opleiding leer je hoe je een organisatie goed op de kaart zet. Journalisten zijn kritisch. Altijd. En zo hoort het ook. Toch kun je daar je voordeel mee doen. Het doel van een P R-medewerker is altijd dat de buitenwereld of de doelgroep het juiste en positieve beeld krijgt van een organisatie. Beeld creëren Bij public relations draait veel om beeldvorming. Anticiperen is het sleutelwoord. Als P R-medewerker denk je altijd een paar stappen vooruit. De afdeling P R regelt de contacten met de?buitenwereld? en is zich altijd bewust van het krachtenveld. De krachten kunnen voor of tegen je werken. Maar wat komt er allemaal kijken bij P R? Dat leer je in de opleiding Public Relations van NH A. Antenne verfijnen en praktische info In de P R-cursus verfijn je de P R-antenne en krijg je veel informatie over allerlei praktische zaken: van het drukken van brochures tot het afnemen en begeleiden van interviews. En van het verzorgen van een bedrijfsfilm tot het omgaan met de pers. In de opleiding Public Relations ( P R) krijg je ook antwoord op vragen als: Hoe word ik een goede woordvoerder? Hoe werkt fondsenwerving? Hoe motiveer ik sponsors een steentje bij te dragen? Theorie toepassen In deze cursus zul je niet alleen theoretische kennis opdoen, maar kun je meteen aan de slag. Na het lezen van de lesstof, die is voorzien van praktijkvoorbeelden, pas je de opgedane kennis toe op casussen. Al snel schrijf je een beknopt communicatieplan, een Facebook teaser, een uitnodiging of persberichten. Ook het voorbereiden van een beursbezoek zal een fluitje van een cent zijn. Met de opleiding ben je optimaal voorbereid op werk als P R-medewerker bij een profit- of non-profitorganisatie. Dé beste opleiding voor Public Relations ( P R) Maak kennis met het werkveld P R. Verken de basisprincipes en krijg een goed beeld van wat P R bijdraagt aan een organisatie. Volg de Public Relations opleiding.
De masterclass Public management gaat in op specifieke zaken die spelen bij het managen van organisaties in het publieke domein. Zo is er bijvoorbeeld aandacht voor de openbaarheid van bestuur, het omgaan met de media en het nemen van publieke verantwoordelijkheid. Na afronding ben je in staat strategische beslissingen te nemen en de organisatie en aanpak van managementopgaven in het publieke domein vorm te geven. De masterclass Public management maakt onderdeel uit van de opleiding Master of Business Administration (MBA) van LOI Hogeschool. Succesvolle afronding van deze masterclass geeft recht op vrijstelling voor de gelijknamige module binnen de volledige MBA-opleiding.

De Thuisstudie Masterclass Public management vergelijken:

Laagste Prijs

Public Relations (PR)
Public Relations (PR)
Duur: 6 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 199
Of termijn x € 24,5
Masterclass Public management
Masterclass Public management
Duur: 3 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 1047,00
Of 3 x € 349,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top