Cursus Commerciële teksten schrijven

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus commerciële teksten schrijven. Ben jij opzoek naar een cursus commerciële teksten schrijven? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 7,5 Maand
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - NHA

Thuisstudie Cursus: commerciële teksten schrijven

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus commerciële teksten schrijven. Ben jij opzoek naar een cursus commerciële teksten schrijven? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Trek aandacht met tekst: volg de cursus Commerciële Teksten Schrijven Je bedrijf biedt toegevoegde waarde aan afnemers. Natuurlijk. Maar hoe breng je de unique selling points over? Gewoon stapelen of geef je er een creatieve draai aan? Hoe communiceer je effectief de meerwaarde van een product of dienst? Presenteer commerciële kracht in tekst als een volleerd copywriter, bij voorkeur met meetbaar resultaat. Hoe breng je US P?s voor het voetlicht? Zonder jezelf als een gorilla op de borst te kloppen? Je leert het in de cursus Commerciële Teksten Schrijven. Commercieel schrijven Hoe je met een tekst jezelf subtiel in de kijker speelt, ontdek je in de cursus Commerciële Teksten Schrijven. Commercieel schrijven wordt ook wel copywriting genoemd. Maar dat is niet helemaal correct. Zo zijn er ook copywriters die voor de overheid niet-commerciële teksten schrijven. In de cursus leer je in vijf maanden tijd hoe je effectieve teksten schrijft voor bijvoorbeeld: websites; speeches; e-mails en nieuwsbrieven. Gratis P R genereren Ook public relations, het genereren van aandacht in de pers, komt aan bod. Hoe kom je eigenlijk in de krant? Gratis? Dus zonder een advertentie. Dat ontdek je in het onderdeel?persbericht schrijven?. Je wilt vast ook andere tekstuele uitingen inzetten. Wat dacht je van: flyers folders brochures Maar wat is precies het verschil tussen een flyer en een folder? Wanneer zet je een brochure in als instrument? Samenwerkingspartners vinden En hoe komt een brochure eigenlijk tot stand? Moet er ook visuele content in? Hoe werk je samen met een grafisch vormgever of DT P?er? Behalve drukwerk, zijn er natuurlijk andere wegen waarlangs je een boodschap zendt, bijvoorbeeld via: Linked In Facebook twitter Schrijven voor social media Sociale media zijn niet meer weg te denken. Wanneer zet je welk medium in? Wat schrijf je op de Facebook bedrijfspagina? Ook dat leer je in de cursus Commerciële Teksten Schrijven. Een slogan formuleren? Dat komt ook uitgebreid aan bod. Schrijftechnieken beheersen Ontdek hoe je een boodschap effectief communiceert in de rol van copywriter of tekstschrijver. Leer commercieel schrijven. Volg de cursus Commerciële Teksten Schrijven.
Iedere dag zijn honderden copywriters bezig met het schrijven van teksten. Ben je zo’n copywriter of wil je zelf een pakkende tekst kunnen schrijven voor een wervende advertentie, een aantrekkelijke folder of voor een website? Kies dan voor de cursus Commerciële teksten schrijven. Je leert schrijven voor reclame (bijvoorbeeld voor advertenties, brochures en verkoopbrieven) en schrijven voor het web. Binnen het bedrijfsleven is reclame maken onmisbaar. Met reclame kun je namelijk je naamsbekendheid vergroten en producten beter aan de man brengen. Ook internet is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het medialandschap. Daarom wordt ook ingegaan op de schrijfstijlen en technieken die een webredacteur kan gebruiken. Schrijfvaardigheid wordt stevig geoefend aan de hand van opdrachten en na afloop weet je precies hoe je taal commercieel kunt gebruiken.

De Thuisstudie Commerciële teksten schrijven vergelijken:

Laagste Prijs

Commerciële teksten schrijven
Commerciële teksten schrijven
Duur: 5 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 259
Of termijn x € 57
Commerciële teksten schrijven
Commerciële teksten schrijven
Duur: 5 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 316,00
Of 5 x € 63,20

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top