Nagelstyling

Droom jij ook van een succesvolle carrière als nagelstylist? En ben jij opzoek naar een cursus die je helpt dit doel te bereiken? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 9 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI - NHA - LAUDIUS - NHBO

Thuisstudie Cursus: Nagelstyling

Droom jij ook van een succesvolle carrière als nagelstylist? En ben jij opzoek naar een cursus die je helpt dit doel te bereiken? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

 

Mooie, verzorgde nagels zijn het visitekaartje van de moderne vrouw

Leer alles over nagelstyling met deze opleiding Nagelstyliste In de opleiding Nagelstyliste leer je nagels verzorgen, laktechnieken met de populaire gellak, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of een allround nagelstyliste aan huis wilt worden: de opleiding Nagelstyliste is dé ideale eerste stap. Met de stap voor stap aanpak in het fullcolour cursusmateriaal leer je alle nagelverzorgingstechnieken op de juiste wijze. De privédocent ondersteunt je. Extra?s bij de cursus: professioneel materialenpakket; praktijkdag; instructiefilms; een les over manicure; een les over gellak (de nieuwe behandeling binnen beautysalons); een les over nailart; een les over naildesign. Opleiding Nagelstyliste met acryl- en/of geltechniek Je kunt kiezen voor acryltechniek of geltechniek. Als je kiest voor de combinatiecursus acrylén gel, dan leer je met vier extra maanden beide technieken. Nagelstyliste met Gel Het voordeel van gelnagels? Ze zien er natuurlijker uit. Je brengt de gel in drie lagen op de nagels aan en laat de nagels met een U V-lamp (gratis in het materialenpakket) uitharden. Daarna verfraai je de nagels. Je leert in de cursus Nagelstyliste alles over gelnagels: hoe je ze aanbrengt, verfraait, onderhoudt en weer verwijdert. Bovendien leer je als nagelstyliste een French manicure aanbrengen. Nagelstyliste met Acryl Acrylnagels zijn sterker en blijven daardoor langer goed zitten. Vooral voor mensen waar van de nagels snel afbreken is dit een uitkomst. Je leert alles over acrylnagels: hoe je ze aanbrengt, verfraait, onderhoudt en weer verwijdert. Ook hier leer je een French manicure aanbrengen. Combicursus Nagelstyliste Acryl + Gel Met de combicursus Nagelstyliste verdubbel je in vier maanden extra je kennis en vaardigheden. Aangezien een aantal lessen uit de cursus identiek is, bespaar je tijd en geld. De voordelen van de combicursus: met acht extra lessen leer je beide technieken: acryl en gel; het lesgeld is voordeliger; je leert tijdens de praktijkdag beide technieken; je ontvangt meerdere instructiefilms; je ontvangt twee materialenpakketten. De combinatiecursus bestaat uit twee deelzendingen. Bij de tweede zending ontvang je het tweede materialenpakket.
Mooie, verzorgde nagels zijn de perfecte finishing touch. Zeker als ze helemaal passen bij de persoonlijke stijl van de eigenaar. De erkende opleiding nagelstyling met gel en acryl (inclusief uitgebreid, professioneel materialenpakket t.w.v. € 300,-) leert je alles wat je moet weten over het stylen en verzorgen van nagels. Nagelstyliste worden? Ook dat kan met deze praktijkgerichte cursus.

De Thuisstudie Vakopleiding Nagelstylist vergelijken:

Laagste Prijs

Nagelstylist
Nagelstylist
Duur: maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 259,00
Geen termijnbetaling
Nagelstyliste
Nagelstyliste
Duur: 13 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 349
Of termijn x € 43
Nagelstyliste
Nagelstyliste
Duur: 7 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 479,00
Of 7 x termijnbedrag
Vakopleiding Nagelstylist
Vakopleiding Nagelstylist
Duur: 8 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 647,91
Of maandelijks € 36,00
Meer uit deze categorie: « Mode Adviseur Nail Art »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top