Pedicure Branchediploma

Wil je zelf leren hoe je voeten verzorgd zodat ze gezond en mooi zijn en blijven? Dan is de cursus Pedicure echt een aanrader. Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 24 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI - NTI

Thuisstudie Cursus: Pedicure Branchediploma

Wil je zelf leren hoe je voeten verzorgd zodat ze gezond en mooi zijn en blijven? Dan is de cursus Pedicure echt een aanrader. Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Wil jij als pedicure aan de slag? Dan is de nieuwe opleiding Branchediploma pedicure dé ideale keuze! Alles wat een pedicure moet weten én kunnen komt uitgebreid aan bod. Denk aan de verzorging van voet, huid en nagels, maar ook het voorkomen van aandoeningen en adviseren over goede schoenen. Het studiemateriaal, ontwikkeld door brancheorganisatie PROVOET en Brancheplatform voetverzorging, sluit perfect aan op de praktijk. Zo zijn er bijvoorbeeld acht praktijkdagen waarbij je je kennis toepast in de praktijk. Na de cursus ben je er klaar voor om als pedicure te werken bij een schoonheidssalon of een eigen pedicurepraktijk te openen.

De Thuisstudie Branchediploma pedicure vergelijken:

Laagste Prijs

Branchediploma pedicure
Branchediploma pedicure
Duur: 30 maanden
Soort: Beauty Lifestyle
Prijs eenmalig:
€ 1642,50
Of maandelijks € 54,75
Branchediploma pedicure
Branchediploma pedicure
Duur: 18 maanden
Soort: Beauty Lifestyle
Prijs eenmalig:
€ 1713,60
Of 18 x € 95,20
Meer uit deze categorie: « Nail Art Visagie Branchediploma »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top