Cursus Channelmanagement

Tijdens de praktijkgerichte opleiding Channelmanagement komen alle ins en outs van de strategische marketingbenadering channelmanagement aan bod. Het succes van de meeste bedrijven is afhankelijk van het vermogen om producten of diensten aan klanten te verkopen. De truc is om klanten te koppelen aan de distributiekanalen die zij het liefste gebruiken (zowel offline als online). Deze opleiding geeft marketeers kennis en inzicht op het gebied van distributiekanalen, kanaalstructuren, kanaalconflicten en de relatie van marketing management met supply chain management.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 3 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI

Thuisstudie Cursus: Channelmanagement

De opleiding Channelmanagement is bestemd voor marketeers, account- en salesmanagers die meer willen weten over het toepassen van de verschillende marketingkanalen. De opleiding is ook geschikt voor zelfstandig ondernemers die een product of dienst aan de man brengen. Na afloop van deze opleiding ben je in staat om beslissingen te nemen over distributiekanalen en kun je een distributiestrategie ontwikkelen die past bij de markt, het bedrijf en de doelstellingen van een organisatie.

Tijdens de praktijkgerichte opleiding Channelmanagement komen alle ins en outs van de strategische marketingbenadering channelmanagement aan bod. Het succes van de meeste bedrijven is afhankelijk van het vermogen om producten of diensten aan klanten te verkopen. De truc is om klanten te koppelen aan de distributiekanalen die zij het liefste gebruiken (zowel offline als online). Deze opleiding geeft marketeers kennis en inzicht op het gebied van distributiekanalen, kanaalstructuren, kanaalconflicten en de relatie van marketing management met supply chain management. Je leert een distributiestrategie te ontwikkelen die past bij de markt, het bedrijf en de doelstellingen van het bedrijf.

De Thuisstudie Channelmanagement vergelijken:

Laagste Prijs

Channelmanagement
Channelmanagement
Duur: 3 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 327,00
Of 3 x € 109,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Meer uit deze categorie: « Cursus NIMA Basiskennis marketing

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top