Cursus NIMA Basiskennis marketing

De cursus NIMA Basiskennis marketing geeft een goed beeld van de beginselen van de moderne marketing en is een goede introductie in dit boeiende vakgebied. We gaan onder andere uitgebreid in op marktonderzoek: het beschrijven en verklaren van statistiek en presenteren van de onderzoekgegevens. Ook komen verschillende aspecten van communicatie aan bod, zoals sales promotions, public relations en reclame. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 8,5 Maand
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - NHA

Thuisstudie Cursus: NIMA Basiskennis marketing

De cursus NIMA Basiskennis marketing is voor iedereen die kennis wil maken met marketing in het algemeen. Ook is de opleiding zeer geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière op het gebied van marketing of die te maken krijgt met marketing binnen zijn functie. Deze cursus biedt een brede en grondige introductie in de moderne marketing.

Prijzen en aanbieders cursus NIMA Basiskennis marketing

deprecated

use dropdown

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top