Cursus Zoekmachine Marketing

In de cursus Zoekmachine Marketing leer jij onder anderen hoe jouw website (of de website van het bedrijf waar jij voor werkt) uitstkend gevonden kan worden. Het doel is dat mensen jouw website makkelijker kunnen vinden op internet. Maar hoe organiseer je dat? Leer meer over search engine optimization ( SEO) en search engine advertising ( SEA). De cursus Zoekmachine Marketing is een goede stap om content goed onder de aandacht te brengen. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 9 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA

Thuisstudie Cursus: Zoekmachine Marketing

De cursus zoekmachine Marketing bestaat uit drie onderdelen. Na een korte introductie in de wereld van zoekmachine Marketing ga je aan de slag met de onderwerpen zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Google Analytics. Tijdens de cursus komen ook nieuwe ontwikkelingen aan bod, zoals social media, contentmarketing, smartphones en tablets. Meer kennis van search betekent meer website-bezoekers en dus ook meer omzet!

Uitstekend vindbaar op internet: volg de cursus Zoekmachine Marketing Kennis over zoekmachinemarketing is een must voor ondernemers en online marketeers. Je wil dat mensen je bedrijf makkelijk vinden op internet. Maar hoe organiseer je dat? Leer meer over search engine optimization ( SE O) en search engine advertising ( SE A). De cursus Zoekmachine Marketing is een goede stap om content goed onder de aandacht te brengen. Hoe zorg je dat je op de eerste pagina van zoekmachines als Google en Bing verschijnt? En het liefst zo hoog mogelijk? Maximale vindbaarheid. Zoektermen gebruiken Hoe zorgt een administratiekantoor ervoor dat het goed gevonden wordt op een zoekterm als?belastingaangifte?? Of gebruiken alle andere boekhouders en financieel adviseurs deze zoekterm al? Welke andere zoekwoorden zijn beter en waar blijf je ver vandaan? In de cursus Zoekmachine Marketing ontdek je strategieën om online nóg beter vindbaar te worden. Morgen bovenaan komen Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe kan ik kosteloos een bedrijf hoger in de zoekmachine laten komen? Hoe kan ik een bedrijf bovenaan in de zoekmachine krijgen en wat kost dat? Hoe meet ik de resultaten en hoe stuur ik bij? In de opleiding ga je aan de slag met drie onderdelen: SE O, SE A en Google analytics. SE O (search engine optimalisation / zoekmachineoptimalisatie) bestaat uit drie componenten die van belang zijn voor je vindbaarheid. Welke drie dat zijn en hoe je die componenten beïnvloedt voor betere zoekresultaten, ontdek je in de cursus. Campagne inrichten SE A (search engine advertising) richt zich op de betaalde zoek- en vindresultaten. Hoe zet je een SE A-campagne op? Hoe richt je die in? Hoe behaal je hoger rendement op je investering in SE A? Je krijgt praktische tips over het inrichten en optimaliseren van je campagne. Ook zie je voorbeelden van best practices, voorbeelden van succesvolle SE A campagnes. Je resultaten meten Hoe je de statistieken bijhoudt, analyseert en vervolgens interpreteert ontdek je in het onderdeel Google Analytics. En hoe je het dashboard optimaal inricht? Ook dat leer je in de opleiding Zoekmachine Marketing. Op online vindbaarheid zijn andere zaken ook van invloed. Denk aan social media, contentmarketing, mobile devices en meer. Ook over deze belangrijke factoren kom je meer te weten in deze cursus Zoekmachine Marketing. Strategieën ontdekken Ontdek aan de hand van welke strategieën je een organisatie (of: persoon) hoger in de zoekmachines kunt laten verschijnen. En hoe geïnteresseerden in een product of dienst als eerste bij de juiste aanbieder uitkomen. Volg de cursus Zoekmachine Marketing en haal meer uit je online content.
Zoekmachinemarketing (Search engine marketing) is een vak apart. Een discipline ook die steeds belangrijker wordt binnen de marketinactiviteiten van vrijwel ieder bedrijf. De opleiding Zoekmachinemarketing leert je dit vak tot in de puntjes beheersen.

Je leert bijvoorbeeld hoe je zoekmachinecampagnes in kunt richten met behulp van Google AdWords. In de SEO-module leer je hoe je een site optimaal vindbaar maakt in Google. De module Webanalyse reikt de tools aan om het bezoek op je website te analyseren en deze gegevens te gebruiken om de site te optimaliseren.

De kennis en technieken die je in deze opleiding opdoet, helpen je om je online marketingbudget efficiënter in te zetten en maximaal rendement te halen uit online marketingactiviteiten.

De Thuisstudie Zoekmachinemarketing vergelijken:

Laagste Prijs

Zoekmachine Marketing
Zoekmachine Marketing
Duur: 9 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 339,00
Of termijn x € 41,50
Zoekmachinemarketing
Zoekmachinemarketing
Duur: 8 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 1112,00
Of 8 x € 139,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Meer uit deze categorie: Cursus Social Media Marketing »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top