Cursus Massage

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Massage. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Massage? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 6 Maanden
  • Cursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Thuisstudie Cursus: Massage

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Massage. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Massage? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Massage vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Een massage is niet alleen plezierig om te krijgen, maar zeker ook om te geven. De cursus massage leert je hoe je een goede, ontspannende massage kunt geven. Hiermee help je mensen even een moment voor zichzelf te nemen, te ontspannen en minder haastig door het leven te gaan. Met deze erkende thuisstudie kun jij straks voor iedereen een moment van ontspanning verzorgen.
Volg de massage cursus en leer effectief masseren Stap voor stap de kunst van het masseren in de vingers krijgen? Leer het stap voor stap met de cursus Massage van NH A. Indiaas, westers of Chinees masseren: de massagetechnieken zijn van alle tijden. Is massage welzijnsbevorderend? Is het gezond? Voelt het goed? Je krijgt de antwoorden. Tijdens deze massage opleiding komen uitgebreid de theorie en de praktijk van masseren aan bod. Een van de belangrijke vragen is: welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Vanaf het begin van de cursus masseer je. Alle stappen staan helder beschreven inclusief foto's. Alle facetten van massage Van een ontspanningsmassage aan de rug tot het opstellen van een behandelplan, een intakegesprek voeren en de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de Massage cursus leer je alle facetten (theoretisch en praktisch) om als volleerd masseur aan de slag te kunnen. Volg de cursus alleen of met een partner. Leer samen de beste massagetechnieken. Samen de cursus Massage volgen is voordelig: je leert met z?n tweeën, voor de prijs vanéén. Bijkomend voordeel: je wordt ook nog eens zelf gemasseerd en weet hoe het voelt als de ander goed masseert.
Massage is zo oud als de mensheid zelf. Intuïtief wrijven we over een lichaamsdeel dat pijn doet of gespannen aanvoelt. Een goede massage is dan ook heerlijk voor lichaam en geest, het houdt je lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen. En een massage is natuurlijk altijd goed voor ontspanning in het drukke dagelijkse leven. Om goed te kunnen masseren, moet je er gevoel voor ontwikkelen. Daarom is er in deze cursus Massage veel ruimte om zelf te oefenen, want alleen dan leer je goed masseren. Het zelf ervaren van de massage is bovendien net zo belangrijk, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. Je leert technieken om de rug, schouders, nek, armen en handen te masseren. Bij anderen en bij jezelf. Daarom is de cursus ook goed geschikt om bijvoorbeeld met je partner samen te volgen. Met het heldere lesmateriaal en de vele praktijkoefeningen heb je de massagetechnieken zo onder de knie en geniet je al snel van een ontspannende massage!

De Thuisstudie Massage vergelijken:

Laagste Prijs

Massage
Massage
Duur: 6 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 119,00
Of 6 x termijnbedrag
Massage
Massage
Duur: 6 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 179
Of termijn x € 33
Massage
Massage
Duur: 8 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 223,00
Of maandelijks € 27,88
Massage
Massage
Duur: 6 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 230,10
Of 6 x € 38,35

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top