Arabisch (Levantijns) voor beginners

Tijdens deze thuisstudie cursus leer je het Levantijnse Arabisch.Levantijns Arabisch wordt gesproken in het westelijke deel van de Vruchtbare Halvemaan, het gebied van de Middellandse Zee tot ongeveer 150 kilometer landinwaarts: het westen van Syrië, Libanon, Palestina/Israël en het westen van Jordanië.
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 3 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS

Arabisch (Levantijns) voor beginners

Tijdens deze thuisstudie cursus leer je het Levantijnse Arabisch. Levantijns Arabisch wordt gesproken in het westelijke deel van de Vruchtbare Halvemaan, het gebied van de Middellandse Zee tot ongeveer 150 kilometer landinwaarts: het westen van Syrië, Libanon, Palestina/Israël en het westen van Jordanië.


Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Meer uit deze categorie: « Arabisch (Egyptisch) voor beginners

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top