Arabisch voor beginners

Een taalcursus Arabisch voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal. Ben jij opzoek naar een taalcursus Arabisch voor beginners? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Arabisch voor beginners

Een taalcursus Arabisch voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal. Doordat Arabisch, zoals veel andere talen, een groot aantal dialecten kent is een belangrijk aandachtspunt bij de cursus Arabisch voor beginners dat je tijdens de cursus het moderne standaard Arabisch (MSA) leert. Dit is de officiële taal die gebruikt wordt voor alle formele zaken, waaronder bijvoorbeeld: boeken, kranten, nieuwsberichten en televisie-uitzendingen.


Ook in Nederland vaak gesproken: Arabisch Arabisch leren? Goed plan. Tijd voor een taalcursus. Arabisch is? naast Spaans en Engels - een echte wereldtaal. Wereldwijd hebben ongeveer 300 miljoen mensen Arabisch als moedertaal. Voor 250 miljoen mensen is Arabisch de tweede taal. In Nederland wonen ook veel Arabisch sprekende mensen. Deze taal kan goed van pas komen tijdens zakelijke transacties en vakanties. De cursus Arabisch is een goede stap om in het Arabisch te communiceren. Wellicht weet je het al, maar toch: Arabisch is de belangrijkste taal in het Midden- Oosten en Noord- Afrika. Je kunt met deze taal terecht in landen als: Algerije, Bahrein, Egypte, Irak, Jemen, Jordanië, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Mauritanië, Oman, Palestina, Qatar, Saoedi- Arabië, Soedan, Syrië, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook buiten deze landsgrenzen spreken mensen volop Arabisch. Denk bijvoorbeeld aan minderheden in Iran, bepaalde Centraal- Aziatische landen en de Afrikaanse landen Tsjaad en Nigeria. Voor werk en hobby In Nederland wonen inmiddels zo?n 300.000 mensen die uit een land komen waar Arabisch de voertaal is. Daarom is er veel vraag naar mensen die deze taal beheersen. Spreek je goed Arabisch, dan kun je bijvoorbeeld aan het werk in een ziekenhuis, bij de politie en bij andere medische of maatschappelijke instellingen. Ook de reis- en horecabranche en verschillende multinationals zoeken voortdurend Arabisch sprekende collega?s. Officiële taal: MS A Zoals veel andere talen, kent Arabisch ook tal van dialecten. In de cursus Arabisch leer je het moderne standaard Arabisch ( MS A). De officiële taal MS A gebruik je voor alle formele zaken, zoals boeken, kranten, nieuwsberichten en televisie-uitzendingen. Wanneer je de officiële taal beheerst, kun je prima uit de voeten. Van rechts naar links lezen Kennismaken met die vreemde tekens? Zelf ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start met de cursus Arabisch en ervaar zelf hoe boeiend de taal is.

Wil je graag een aparte taal leren? Begin dan met een cursus Arabisch! De nadruk van deze cursus ligt op het in korte tijd ontwikkelen van de spreek- en schrijfvaardigheid in de standaard Arabische taal, met name de spreekvaardigheid. Je leert tevens over achtergronden en kenmerken van de Arabische taal, de schrijfwijze van het Arabische alfabet, telwoorden en de Hamza. Ook als je geen ervaring hebt met de taal, is deze cursus geschikt!

Daarom kies je voor Arabisch voor beginners van het NTI:

  • Snel en effectief Arabisch leren
  • Gratis woordenboek Nederlands-Arabisch
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Bepaal je eigen studietempo
Met de cursus Arabisch leer je je verstaanbaar maken in het Modern Standaard Arabisch (MSA) en kom je erachter wat de grootste verschillen zijn in de diverse varianten van het Arabisch. Na afloop van deze cursus ben je in staat om teksten te lezen (van klassiek tot modern) en kun je (eenvoudige) Arabische gesprekken volgen, bijvoorbeeld op de tv-zender Al Jazeera. Voorkennis is niet nodig, de cursus begint bij de basis. Het schriftsysteem en de spellingsregels worden stap voor stap uitgelegd en je woordenschat breidt zich al snel uit. Daarnaast besteedt de cursus uitgebreid aandacht aan de Arabische cultuur. De taal Arabisch is aan een flinke opmars bezig. Inmiddels wonen er in Nederland ongeveer 300.000 mensen die afkomstig zijn uit een Arabischtalig land. Daardoor is in verschillende sectoren van de maatschappij een toenemende behoefte aan mensen die het Arabisch beheersen.

De Thuisstudie Arabisch voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Arabisch voor beginners
Arabisch voor beginners
Duur: 12 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 179,00
Of termijn x € 16,50
Arabisch voor beginners
Arabisch voor beginners
Duur: 16 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 270,00
Of 16 x € 16,88
Arabisch voor beginners
Arabisch voor beginners
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 290,00
Of 10 x € 29,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top