Frans voor beginners

Het volgen van een taalcursus Frans voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal. Ben jij opzoek naar een taalcursus Frans voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Frans voor beginners

Tijdens de cursus Frans voor beginners start je bij de basis en breid je je kennis stap voor stap uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Frans te voeren. Aan het einde van de cursus beheers je de taal op B1 niveau. In de praktijk betekent het dat je Franse tv-programma’s redelijk kunt volgen, Franse kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Frans. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!


Lijkt het je niet geweldig om in een Frans dorpje samen met de lokale bevolking een spelletje “pétanque” te spelen en te keuvelen over het alledaagse leven? Of om in een bistro zonder problemen de Franstalige menukaart te kunnen lezen? Om vol zelfvertrouwen een gesprek aan te gaan met je buren op de camping of met de medewerkers van een hotel? Kies dan voor de cursus Frans.
Ook een taalcursus Frans volgen? Dat is een goed idee, want de Franse taal is nog steeds de op één na meest invloedrijke taal ter wereld. Bovendien is Frankrijk een belangrijke handelspartner van Nederland en doen veel andere landen ook aan handel met Frankrijk. Wie de Franse taal beheerst, geniet nóg meer van een vakantiereis naar bijvoorbeeld Frankrijk, België, Zwitserland of een Afrikaans land. Ook voor je werk kan kennis van het Frans heel handig zijn, bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met Franstalige klanten of collega’s. Kennis van het Frans staat dan ook zeker goed op je cv.  Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Frans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving.

De Thuisstudie Frans voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Frans voor beginners
Frans voor beginners
Duur: 5 maanden
Soort:
Prijs eenmalig:
€ 159,00
Of 5 x termijnbedrag
Frans voor beginners
Frans voor beginners
Duur: 6 maanden
Soort: Frans
Prijs eenmalig:
€ 270,00
Of maandelijks € 16,88
Frans voor beginners
Frans voor beginners
Duur: 8 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 312,00
Of 8 x € 39,00
Meer uit deze categorie: Frans voor gevorderden »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top