Zakelijk Frans voor beginners

Een taalcursus zakelijk Frans voor beginners is de ideale thuisstudie cursus voor iedereen die tijdens zijn werk (regelmatig) te maken krijgt met Frans sprekende mensen. Ben jij opzoek naar een taalcursus zakelijk Frans voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LOI - NHBO

Taalcursus: Zakelijk Frans voor beginners

De opleiding cursus zakelijk Frans voor beginners is specifiek gericht op gebruik van de Franse taal in een zakelijke omgeving. Tijdens de cursus zakelijk Frans voor beginners start je bij de basis en breid jij jouw woordenschat stap voor stap uit. In een korte tijd leer jij veelgebruikte zakelijke uitdrukkingen en oefent actief in spreekvaardigheid. Na afloop van de cursus kun je moeiteloos professionele (telefoon)gesprekken voeren, zakelijke teksten schrijven, en ben jij instaat om in het Frans te onderhandelen en jouw ideeën te presenteren.


Heb je voor je werk regelmatig contact met Franssprekende collega’s, klanten of leveranciers? Of wil je (tijdelijk) in Frankrijk of een ander Franstalig land werken? Volg dan de cursus Zakelijk Frans voor beginners (B1) van de LOI en leer je beter uitdrukken in het Frans. Je doet een uitgebreide woordenschat op met specifieke zakelijke uitdrukkingen en oefent actief je spreekvaardigheid. Zo leer je bijvoorbeeld zakelijke (telefoon)gesprekken voeren, zakelijke afspraken maken en zakelijke brieven en e-mails schrijven.

De Thuisstudie Zakelijk Frans voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Zakelijk Frans voor beginners
Zakelijk Frans voor beginners
Duur: 5 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 395,00
Of 5 x € 79,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top