HBO Bachelor Communicatie - Media en entertainmentmanagement

Ben jij geïnteresseerd in (bedrijfs)communicatie en wil je je specialiseren in management in de entertainmentindustrie en media? Dan zit je hier goed! Tijdens de HBO Communicatie opleiding Media en entertainment management verdiep je je in verschillende online en offline media, management en pr. Hoe zet je een organisatie succesvol neer? Hoe gebruik je bijvoorbeeld social media in jouw communicatiestrategie? En hoe organiseer je een evenement? Dit en meer komt aan bod tijdens deze interessante opleiding.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Communicatie - Media en entertainmentmanagement

Tijdens deze opleiding krijg je brede inzichten in verschillende vormen van communicatie en hoe je deze succesvol inzet. Je leert communicatiestrategieën, hoe je met de pers communiceert en hoe je jouw merk stevig in de markt zet. Je ontwikkelt de nodige kennis en kunde op het gebied van project- en strategisch management. Visie, missie en doelen van een organisatie koppel je probleemloos aan identiteit, imago en reputatie.

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top