HBO Cursus Administering Windows Server 2012

De opleiding HBO Administering Windows Server 2012 is een must voor IT-professionals die een Windows Server 2012 R2-omgeving optimaal willen beheren en onderhouden. Benieuwd naar deze opleiding? Klik dan snel verder en vergelijk direct de diverse HBO opleidingen die gaan over dit onderwerp.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO Certificaat
  • 2 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Administering Windows Server 2012

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de korte HBO-opleiding Administering Windows Server 2012. Ben jij opzoek naar deze opleiding op HBO niveau? Op deze pagina vind je meer informatie over deze korte HBO opleiding en kun jij direct de prijzen vergelijken.

De opleiding HBO Administering Windows Server 2012 is een must voor IT-professionals die een Windows Server 2012 R2-omgeving optimaal willen beheren en onderhouden. Van het beheer van gebruikers en groepen tot netwerktoegang en databeveiliging: het komt allemaal aan bod. De opleiding leidt op voor het externe certificaat Administering Windows Server 2012 R2. Met dit veelgevraagde certificaat op zak heb jij straks een streepje voor op de arbeidsmarkt. De HBO-opleiding Administering Windows Server 2012 is onderdeel van de HBO-bachelor Technische Informatica. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

De Thuisstudie HBO Administering Windows Server 2012 vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Administering Windows Server 2012
HBO Administering Windows Server 2012
Duur: 2 maanden
Soort: Korte HBO
Prijs eenmalig:
€ 878,00
Of 2 x € 439,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Meer uit deze categorie: « HBO Cursus Digital mediaspecialist

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top