HBO Bachelor Vertaler Spaans

Het accent bij de HBO-opleiding Vertaler Spaans ligt uiteraard op vertalen. Zowel van het Spaans naar het Nederlands als andersom. Daarbij is aandacht voor alle aspecten van vertalen. Ook de maatschappelijke en culturele verschillen tussen Nederland en de belangrijkste Spaanstalige gebieden komen aan bod. Benieuwd naar de complete inhoud van de complete HBO bachelor opleiding Vertaler Spaans? Lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: Vertaler Spaans

De opleiding HBO Vertaler Spaans is een goede keuze voor iedereen die van de Spaanse taal houdt en zich hier beroepsmatig in wil specialiseren. Met het bachelorgetuigschrift HBO Vertaler Spaans op zak zijn de mogelijkheden legio. Zo ligt een startfunctie als vertaler Spaans bij een vertaalbureau binnen handbereik, maar is het ook mogelijk om als zelfstandig vertaler aan de slag te gaan en volledig eigen baas te zijn.

Werk maken van je liefde voor de Spaanse taal? Dan is de bacheloropleiding HBO Vertaler Spaans een goede keuze. Een vertaler kan voor diverse opdrachtgevers aan de slag. Vertalers kunnen in loondienst werken van een bedrijf of een groter vertaalbureau, maar ook een eigen vertaalbureau starten is heel goed mogelijk. Dit is een uitstekende manier om zelf je werktijden en uren te bepalen en zo een baan te combineren met andere bezigheden. Deze NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Vertaler Spaans behandelt een grote variatie aan onderwerpen. Bovendien leg je al tijdens de opleiding de basis voor een specialisatie in juridisch, technisch, medisch, financieel-economisch en literair vertalen. Ook leer je werken met vertaaltools. Tijdens de gratis contactdagen worden alle vaardigheden getraind onder begeleiding van docenten met veel vertaalervaring.

De Thuisstudie HBO bachelor Vertaler Spaans vergelijken:

Laagste Prijs

HBO bachelor Vertaler Spaans
HBO bachelor Vertaler Spaans
Duur: 36 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 7164,00
Of 36 x € 199,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Meer uit deze categorie: « HBO Bachelor Vertaler Duits

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top